aaarss

Milieu

Betaal minder voor groene stroom

Wil je besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee aan de 8ste groepsaankoop voor groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Inschrijven kan vanaf 3 december 2018 en is gratis en volledig vrijblijvend. Schrijf je in voor 5 februari 2019 in op www.samengaanwegroener.be. Na de veiling op 5 februari 2019 krijg je een persoonlijk aanbod met een prijs, berekend op jouw opgegeven verbruik. Vind je het voorstel interessant, dan accepteer je het aanbod tot en met 30 april 2019. De Provincie regelt de overstap naar je nieuwe leverancier.

Hulp nodig?
De gemeente ondersteunt dit initiatief. Wil je hulp bij de inschrijving of wil je persoonlijk advies over je energiefactuur? Je kan hiervoor terecht tijdens de wekelijkse zitmomenten van Woonwijzer Meetjesland. Je vindt Woonwijzer Meetjesland elke dinsdag tussen 16.00 en 19.00 uur in het gemeentehuis en je hoeft geen afspraak te maken vooraf.  Neem zeker je laatste jaarafrekening mee! Daarin staan immers alle gegevens die we nodig hebben om jouw inschrijving in orde te brengen.

In het onderdeel Milieu vindt u meer informatie over volgende onderwerpen: