aaarss

Autodelen via cambio

Mobiliteit

Cyriel Buyssestraat 15
9850 Nevele
tel. 09 321 92 38
mobiliteit@nevele.be

Wat?
Vanaf 28 november 2018 kan je aan het Mobipunt Station Landegem een Cambio deelauto uitlenen. Cambio autodelen zorgt er voor dat er op vaste standplaatsen auto's ter beschikking staan. Tegen een vergoeding kan je die reserveren en vrij gebruiken om bijvoorbeeld boodschappen te doen, om wat spullen te verhuizen, voor een daguitstap of voor een dienstverplaatsing. Op het einde van de rit zet je de auto terug op de standplaats, zodat de volgende gebruiker die makkelijk terugvindt. Cambio verlost je van alle kopzorgen die een eigen auto met zich meebrengt: onderhoud, herstellingen, autokeuringen, ... Bij Cambio betaal je alleen als je de wagen gebruikt en zijn er, op het bescheiden maandelijks abonnement na, geen vaste kosten. Dit maakt Cambio financieel interessant voor wie weinig met de wagen rijdt.

Wat kost het?
Wie nog dit jaar instapt (voor 31 december 2018), moet geen instapkosten betalen (normale kost: 35 euro). Wie snel beslist, krijgt zijn of haar Cambio-kaart dus volledig gratis.

Wat zijn de stappen?
In drie eenvoudige stappen krijg je toegang tot dit autodeelsysteem:

  • Inschrijven doe je via de website (www.cambio.be). Zodra je ingeschreven bent, ontvang je een Cambio-kaart met pincode.
  • Reserveren doe je telefonisch (tel. 02 505 40 40), via de Cambio-app of via de website, 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Je kan een auto reserveren voor één uur, enkele uren of meerdere dagen. Dat kan lang op voorhand, maar ook enkele minuten voor het vertrek.
  • Rijden: je haalt de auto af aan zijn standplaats en opent hem met je persoonlijke kaart. Dankzij de tankkaart tank je op kosten van Cambio en op het einde van de rit breng je de auto gewoon terug naar zijn standplaats.

Meer info:www.cambio.be