aaarss

Jeugd

Inclusief Engels taal- en creakamp (in samenwerking met MFC Ten Dries)

De Jeugddienst en MFC Ten Dries organiseren van dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 april 2018 een inclusief Engels taal- en creakamp voor twaalf deelnemers zonder beperking uit het vierde, vijfde of zesde leerjaar (geboortejaren 2006-2008) en acht deelnemers met een beperking (uit een leergerichte BuBaO-werking). Er wordt in kleine groepen gewerkt, waardoor er maximaal 20 jongeren kunnen deelnemen.

Kinderen met en zonder motorische beperking worden bij dit kamp spelenderwijs in de Engelse taal ondergedompeld. De nadruk ligt op creatief werken en heel veel vertellen in het Engels. Er wordt elke voormiddag tussen 10.00 en 12.00 uur in twee groepen aan taalinitiatie gewerkt. Van 14.00 tot 16.30 uur wordt er met allerlei materialen creatief en expressief aan de slag gegaan. Het kamp wordt afgesloten met een toonmoment voor ouders en geïnteresseerden.

De kostprijs van dit kamp bedraagt 120 euro per kind.

Het kamp heeft plaats op de campus van MFC Ten Dries (Dennendreef 62, Landegem). Er wordt in kleine groepen gewerkt, waardoor er maximaal 20 jongeren per kamp kunnen deelnemen.

De inschrijvingen voor dit kamp zijn ondertussen afgesloten. Alle beschikbare plaatsen werden ingenomen.