aaarss

Tentoonstellingen in de Wandelgangen

Cultuur

Cyriel Buyssestraat 15
9850 Nevele
tel. 09 321 92 76
cultuurdienst@nevele.be

Driemaandelijks vindt er een nieuwe tentoonstelling plaats in De Wandelgangen, de expositieruimte in de foyer en de gangen bij het auditorium De Klaproos en de bibliotheek.

Professionele kunstenaars stellen er hun werk tentoon en openen telkens met een openbare vernissage. De tentoonstelling kan bezocht worden tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Mi van Landuyt

De schilderijen van Mi van Landuyt ontstaan vanuit haar directe omgeving: eenvoudige observaties uit het dagdagelijkse leven die haar treffen. Kenmerkend voor haar werk is de constante spanning die er heerst tussen ruimte en begrenzing, tussen object en leegte. Vaak zijn ook selectieve kleuren aanwezig die domineren en daardoor een ruimtelijke dialoog oproepen.

De tentoonstelling loopt van 8 oktober 2017 tot en met 7 januari 2018 en kan bezocht worden tijdens deopeningsuren van de bibliotheek.

In het kader van de expo zet de kunstenares haar atelier open! Je kan haar atelier nog bezoeken op zondag 26 november 2017 tussen 10.00 en 12.00 uur in de Dennendreef 14 te Landegem. Graag een seintje vooraf op info@mivanlanduyt.be.