aaarss

Sport

Sportkampen zomervakantie

Aanbod?

 • Kleuter: "Cowboys en indianen" (maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus 2018: geboortejaren 2012-2014)
  Een weekje in het Wilde Westen met veel lopen, tikspelletjes en een hindernissenparcours waar de cowboys de indianen achterna zitten. Er is een springkasteel met een rodeostier en we knutselen onze eigen totempaal.
 • Lager: "Christopher Columbus" (maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus 2018; geboortejaren 2006-2011)
  We ontdekken elke dag een aantal nieuwe sporten uit een andere continent. Van sporten als baseball en rugby tot te gekke activiteiten met opblaasattracties als sumoworstelen of de Monkey Run. We sporten en spelen de wereld rond!
 • Kleuter: "Sprookjesbos" (maandag 27 augustus tot en met vrijdag 31 augustus 2018; geboortejaren 2012-2014)
  Elke dag krijgen we een spannend sprookje te horen en gaan we in dat thema aan de slag. Tijdens onze spelletjes in sprookjesthema sparen we goudstukken om onze schat aan te vullen. We knutselen de gekste sprookjesdieren!
 • Lager: "Basketbal en omnisport" (maandag 27 augustus tot en met vrijdag 31 augustus 2018; geboortejaren 2006-2011)
  Naast een supermix van spelen en sporten, gaan we elke dag basketten: gooien en vangen, dribbelen en passen, mikken en shotten naar doel, ... Je hoeft echt geen lid te zijn van een basketbalclub: elke deelnemer zal veel plezier beleven aan dit kamp.

Inschrijven?

Inschrijven kan enkel online via www.nevele.be/zomervakantie.

De inschrijvingen zijn voor de meeste sportkampen ondertussen afgesloten, je kan enkel nog inschrijven op de reservelijst. Wij contacteren je vrijblijvend als er een plaats vrijkomt. Dit gebeurt in volgorde van inschrijving en is afhankelijk van de vrijgekomen plaats (geboortejaar).