aaarss

Aankondigingsborden (gemeentelijke)

Evenementen en Feestelijkheden

Cyriel Buyssestraat 15
9850 Nevele
tel. 09 321 92 27
evenementen@nevele.be

Wat?
Om tijdelijke evenementen aan te kondigen voorziet het gemeentebestuur zeven gemeentelijke aankondigingsborden op volgende invalswegen:

  • Damstraat in Vosselare;
  • Veldestraat in Merendree;
  • Biebuyckstraat in Nevele;
  • Graaf Van Hoornestraat in Nevele;
  • Moorstraat in Landegem;
  • Renaat de Rudderstraat in Landegem;
  • Vaartstraat in Hansbeke.

De aankondigingsborden bestaan uit een aantal afzonderlijke uitschuifbare borden waarop activiteiten kunnen worden meegedeeld. Bovenaan de borden staat een welkomstbord met daarop de tekst "Welkom in Nevele" en de logo's van het Meetjesland en Nevele.

Voor wie?
De adviesraden en de Nevelse verenigingen die erkend zijn door één van de gemeentelijke adviesraden.

Waar kunt u terecht?
Dienst Evenementen en Feestelijkheden.

Wat kost het?
De erkende verenigingen kunnen zo’n paneel voor 50 euro aankopen bij het gemeentebestuur en telkens als ze een activiteit organiseren kunnen ze het paneel hergebruiken.

Wat zijn de stappen?
U dient minimum acht weken en maximum twaalf weken voor het evenement plaatsheeft een schriftelijke aanvraag te richten aan het college van burgemeester en schepenen. Als de aanvraag wordt goedgekeurd, zorgt de vereniging voor de belettering van het paneel en brengt  het naar het gemeentemagazijn. De gemeente staat in voor het plaatsen en weghalen van de borden. De borden worden in principe drie weken voor het evenement geplaatst en worden binnen de week na het evenement terug uitgehaald. De borden worden na gebruik terug afgeleverd aan de verenigingen die deze zelf dienen te bewaren.

Formulier?
Aanvraag gemeentelijke aankondigingsborden (68.0 kB)

welkomstbord3

Regelgeving?