aaarss

Infomoment duurzaam energiegebruik

Veneco, Eandis/Infrax, de stad Deinze, de gemeente Nevele en de gemeente Zulte organiseren samen op donderdag 13 september 2018 een infosessie over duurzaam energiegebruik in BC De Rekkelinge (Desiré Delcroixstraat 1, Deinze). Experts vertellen er jou hoe je energie kan besparen, kan aansluiten op het aardgasnet of aan welke voorwaarden je jouw stookolietank kan laten saneren.

Programma: 

 • 19.00 uur: Verwelkoming
 • 19.30 uur: Hoe kan je jouw huis beter renoveren?
  BENOveren is renoveren in overtreffende trap met als doel een lagere energiefactuur, een verminderde CO2 -uitstoot , meer wooncomfort en een hogere vastgoedwaarde. Bovendien heb je recht op gratis en deskundige ondersteuning van een BENOvatiecoach en extra premies als je met 10 buren BENOveert.
 • 20.00 uur: Omschakelen naar aardgas?
  Indien jouw huis aansluitbaar is op het aardgasnet kan je genieten van een uitzonderlijk omschakelingsaanbod van Eandis/Infrax. Je ontvangt per post een uitnodiging met een unieke code waarmee je een tegemoetkoming voor een aardgasaansluiting kan aanvragen. Met deze code kan je tot € 250 kosten besparen voor een standaardaansluiting op het aardgasnet.
 • 20.30 uur: Pauze
 • 20.45 uur: Groepsactie stookolietanksanering
  Plan je een omschakeling van stookolie naar aardgas of een andere warmtebron? Of ben je al omgeschakeld, maar is je stookolietank nog niet gesaneerd? Doe dan mee aan de groepsactie stookolietanksanering van Veneco en geniet van uitzonderlijke voorwaarden.
 • 21.15 uur: Mogelijkheid tot napraten bij een drankje

Schrijf je in op www.eandis.be/infosessie-Deinze!

Past de datum van deze infosessie niet in jouw agenda? Via dezelfde link kan je ook een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek bij jou thuis!

Meer info:
Milieudienst
Tel. 09 321 92 46
milieudienst@nevele.be