aaarss

Verkeersmaatregelen jaarmarkt en paarden- en veeprijskamp in Landegem

Naar aanleiding van de kermis vinden op donderdag 20 september 2018 in het centrum van Landegem de traditionele jaarmarkt en de paarden- en veeprijskamp plaats. Daarom worden een aantal verkeersmaatregelen genomen.

De volledige zone van het evenement wordt afgesloten voor alle verkeer vanaf 6.30 tot 16.30 uur. Het verkeer komende uit Renaat de Rudderstraat richting Landegemdorp wordt via Veldbloemlaan naar Vosselarestraat afgeleid.

Een wegomleiding wordt voorzien in de beide richtingen via Veldbloemlaan, Bovenstraat, Kerkstraat, Renaat de Rudderstraat en Poeldendries.

Er is een parkeer- en stilstandverbod van toepassing vanaf 6.00 tot 16.30 uur in Brouwerijstraat, Landegemdorp, Vosselarestraat tot aan Veldbloemlaan, Kerkstraat tot aan Bovenstraat, Stationsstraat tot aan Poeldendries, Dennendreef en Kasteellaan.

Het huisvuil wordt opgehaald tussen 6.00 en 6.30 uur 's ochtends. Je mag je restafvalzak al de avond voor de ophaling buiten plaatsen.

Ook de bussen van De Lijn die in Landegem, Hansbeke, Merendree en Vosselare rijden, moeten een andere route volgen ten gevolge van deze tijdelijke verkeersmaatregelen. De regeling van buslijn 86 en de belbus 125 vindt je hier: buslijn 86 (290.1 kB)    belbus 125 (107.1 kB)

Meer info:
Dienst Mobiliteit
Tel. 09 321 92 38
mobiliteit@nevele.be